Szikoráné IcuSzikoráné Icu coach lelki tanácsadó és fülakupunktúrás addiktológus, természetgyógyász vagyok.

1960. szeptember 12-én születtem Balassagyarmaton. 1986-ban férjhez mentem, majd rá egy évre megszületett egyetlen fiú gyermekünk István. 1991-ben felköltöztünk a családommal Budapestre és azóta is itt élünk.

Hosszú évekig háztartásbeli voltam, de ahogy nőtt a fiam elkezdtem keresni, mi az ami érdekel, hol tudnék kiteljesedni a munkában, megvalósítani magamat.  17 évvel ezelőtt kezdtem a természetes gyógymódok tanulását, az első szakom reflexológia, a második alternatív mozgás terapeuta, a harmadik szakom pedig a fülakupunktúrás addiktológia.

A természetgyógyász Akadémia befejezése után elkezdtem ebben a szakmában tevékenykedni az Oktogonon lévő első rendelőmbe, melynek megvásárlását a drága férjemnek köszönhetem, melyért nagyon hálás vagyok. Több kollégával együttműködve segítettük az embereket.

Kb 5 év gyakorlat után azt vettem észre, hogy minden betegségnek, problémának lelki-érzelmi eredete van. Így elhatároztam, hogy ezen a területen kezdem el képezni magam, jártam pszichológiai előadásokra, rengeteg spirituális témájú könyvet elolvastam, míg egy szép napon rátaláltam Csattos Ilona előadásaira. Első perctől kezdve éreztem, hogy itt rejlik a megoldás a saját életemre és ezáltal fogok teljeskörűen tudni segíteni a hozzám fordulóknak.

Azelőtt így, hogy tudatosság és jelenlét valahogy nem jutottak el hozzám ezen információk, s az első időkben Ilike programjain hallottakat is elmével, értelmezéssel építettem be az életembe. Nagyon jól rögzültek az itt hallottak és akár már előadást is tudtam volna tartani ezekben a témákban, de a jelenlétemre való tudatosság az teljesen kimaradt.

Mivel nem adtam fel a rendszeres programlátogatást és valahol mélyen a szívemben olthatatlan szándékom volt, arra, hogy egyszer csak megéljem a saját jelenemet, ezért sok évnyi kitartás eredményeként és természetesen az önmagamnak vélt generációs hitrendszerek felismerésével, megjelentem magamnak az aki valójában vagyok, az a végtelen tiszta a szeretet, aki mindig itt van, volt velem, de a múlt érzelmeinek, szokásainak berögződései eltakarták, hogy felismerjem a valóságomat.

Megengedtem magamnak azt a kegyelmet, hogy belenézzek a körülöttem élők, családtagjaim, férjem, fiam, ismerőseim felől érkező tükröződésekre, így megláthattam, hogy mennyi mindent hiszek és képzelek magamról, amiből semmi sem igaz.

10 évnyi lelkes, kitartó munkával, feltétel nélküli szeretettel, elfogadással célba értem. Az első rendelőmet 12 év után eladtam és 2 évig otthon maradtam, hogy még intenzívebben ismerjem fel a hitrendszereimet. Ezen időszakban több betegség is megjelent az életembe, ami ahhoz segített, hogy megláthassam milyen érzelmekkel élem az életem, s ezen érzelmek kivetüléseiként jelentek meg a megbetegedések, melyek nagy segítségemre voltak abban, hogy lehulljon a lepel az elrejtett félelmeimről.

Közben elvégeztem egy lemma coaching tanácsadó képzést, mely szintén óriási lehetőséget adott arra, hogy ráébredjek, hogy nem a technika működik, hanem a jelenlét, a tudatosság tiszta kegyelme, mely mindőnk valósága. Az elmém számára ezek nagyon nehéz időszakok voltak, de ma már tudom, hogy ez kellett ahhoz, hogy most ilyen tisztán jelen vagyok.

Mivel mindig is úgy éreztem, hogy az életfeladatom az emberek segítése, ezért úgy döntöttem, hogy újra elkezdek dolgozni, most már új helyen, de nagyon  közel a régi rendelőmhöz. Imádom ezt a munkát, azt is mondhatom, hogy mérhetetlen szenvedéllyel, szeretettel működtetem a coachingot, a tanácsadást, melyben hiteles vagyok, hiszen tudatossá váltam az életemre.

Nagy-nagy szeretettel, örömteli várakozással várom azokat a leendő kedves ügyfeleimet akik szeretnének változtatni az életükön és készek arra, hogy tegyenek is ennek érdekében, hajlandóak szembenézni a rejtett félelmeikkel, hogy az életük örömteli, kiegyensúlyozott és boldog legyen! Én a teljes jelenlétemet adom ehhez!