Szikoráné Icu coach lelki tanácsadó

Azokat a hölgyeket várom szeretettel, akik szeretnének változtatni az életükön, szeretnének harmóniában, kiegyensúlyozott kapcsolatban élni, nyitottak a tudatossá válásra, vagy már benne vannak a tudatosság megélésének folyamatába.

A coaching tanácsadás a következőképpen zajlik

Először is az ügyfél elmondja mit szeretne, mi az amin szeretne változtatni, szerződünk egy coacholható célra.

Ezután elkezdődik a coaching, melyben én valamilyen eszköz segítségével, / ez általában szimbólum kártya, egy kedvenc mese, NLP technikák, stb/ elindítom a folyamatot.

Mindig az ügyfél mondja ki a benne rejlő saját megoldását, mert ezek az egyszerű technikák a jelenébe hozzák, ahol megnyílik a végtelen tudás és lehetőség és ebből a csodálatos végtelen tiszta szeretetből bukkan elő a megoldás.

Mély hálával és kegyelemmel töltik el a szívemet ezen ülések, hiszen mindig kristály tisztán látom, hogy minden ember a teljes lehetőség, tudás, tehetség és végtelen képesség birtokában van. Amióta megismertem ezt a tanácsadási lehetőséget úgy érzem megtaláltam az életcélomat, nagyon szeretem végig kísérni az embereket a saját felismerésük folyamatába.

Kimondhatatlan hálát érzek amikor tapasztalom, hogy felismerik a saját megoldásukat, ugyan nem mindenki van tisztában azzal, hogy ilyenkor belekerül a tudatosságába, a jelenlétébe, de mégis érezhető, hogy tudják, valami csodálatos dolog történik velük. Igazából ez a folyamat az önismeretet segíti, hisz tudjuk, hogy az emberiség most van abban a történelmi korszakában, amikor nagyon sokan ébrednek fel a tudattalan generációs mókus kerekükből, mely generációról generációra örökítődik.

Rengeteg technika, tréning, könyv áll rendelkezésükre azoknak akik már készen vannak a tudatossá válásra. Egy ilyen lehetőség a coaching lelki tanácsadás is.

Az a tapasztalatom, hogy azok az ügyfelek akik már régóta keresik a megoldást az életükre, akik már benne vannak a tudatossá válás folyamatába, azoknak sok esetben csak egy-egy ülésre van szükségük és teljesen megélik a bennük rejlő jelent, ezért várom nagy-nagy szeretettel ezeket a kedves leendő ügyfeleimet is!

Mivel természetgyógyász is vagyok egyben, ezért ötvözöm a már 15 éve gyakorolt technikáimat a tanácsadás technikáival az eredmény sohasem marad el!

Árak:

1 órás coaching tanácsadás: bevezető áron: 8000 Ft,

5 alkalmas bérlet esetén: 35000 Ft (tehát 1 alkalom ajándék!)

1,5 órás coaching tanácsadás: 10.000 Ft,

5 alkalmas bérlet esetén: 40.000 Ft (1 alkalom ajándék!)